Palvelut

Ihmisläheisesti, helposti lähestyttävästi ja hyvällä meiningillä. Näillä periaatteilla hoidamme kainuulaisten koteja ja liiketiloja.

Kiinteistöhuolto

Tarjoamme kokonaisvaltaiset kiinteistönhoidon palvelut niin kiinteistön sisällä kuin ulkoalueilla Kajaanissa, Kuhmossa ja Sotkamossa.

Yhtiön omat sähkömiehet mahdollistavat myös asiantuntevat sähkötöihin liittyvät palvelut.

Hoidossamme on omistus-, loma-, teollisuus-, sekä vuokra- ja liikekiinteistöjä, joten tuntemuksemme erilaisten kiinteistöjen erityispiirteistä tarpeineen ja käyttäjineen on erittäin monipuolinen.

Siivouspalvelu

Pidämme huolta hoidossamme olevien huoltokohteiden puhtaudesta ja viihtyvyydestä asiantuntevien ja koulutettujen siistijöidemme toimesta.

Palveluumme kuuluvat sopimuspohjaiset kiinteistösi tarpeisiin sopivat perus- ja ylläpitosiivoukset sekä yleisten tilojen siivoukset niin asuin- kuin liikekiinteistöissä.

Kiinteistötuntijat

Tiiviissä yhteistyössä kanssamme toimii tytäryhtiömme Kiinteistötuntijat Oy.

Tarjoamme asiantuntijapalvelua kiinteistöjen teknisen ylläpidon ja teknisen turvallisuuden kehittämiseen sekä autamme parantamaan kiinteistöjen energiatehokuutta. Palveluntarjontaan kuuluvat esimerkiksi lämpöpumppujärjestelmien virittäminen, rakennusautomaatiosuunnittelun ohjaus, rakennusautomaatiovalvonta ja teknisen ylläpidon ja turvallisuuden parantaminen IoT- tekniikkaa hyödyntämällä.